Vrijdag 23 maart

Energie-avond

Datum
23-03-2018

De thema-avond Energie van de EnergieWeverij was wederom een geslaagde! Warmtescans, Energiescans, Groene- en lokale stroom en de Kracht van je buurt werden gebundeld om de bewoners van Bernheze bewust te maken van het verlies van hun huis!

Ate van Buurkracht verzorgde de avond perfect met haar energieke uitstraling! Zij sprak daarbij ook over de kracht van jou als buurt zijnde. Niet alles zelf op hoeven lossen, maar aan de hand meegenomen worden door Buurkracht, en daar ook nog eens financieel voordeel uit halen!

Daarnaast spraken ook Christianne (gemeente Bernheze) over de plannen en de noodzaak van de energietransitie en ras-EnergieWever en -Becolateur Frans, over de super-groene stroom van Beco (in onze eigen gemeente opgewekt!), hun energie-koffer en zonnepanelen. Ook Hans van de EnergieWeverij-werkgroep ‘Bewust je woning verduurzamen’ kwam aan het woord over de onlangs gemaakte warmtescantour door Heesch en het plan van hun groep mensen bewust te maken van de energiezuinige mogelijkheden van hun woning. Hij mocht hierbij vermelden dat de eerste 20 energiescans van woningen voor geïnteresseerden grotendeels door de gemeente vergoed zullen worden! Benieuwd wat de potentie is van jouw huis? Meld je dan hier aan!


De presentatie nog eens terug lezen?! Dat kan hieronder;

EnergieWeverij 'Bewust je woning verduurzamen'

ABC Schellings

Buurkracht

Beco


Meer nieuws


Blijf op de hoogte over de EnergieWeverij

Meld je aan!