Woensdag 16 mei

Eerste zonnepanelenproject nu al uitverkocht!

Datum
16-05-2018

Op 17 april schreven we nog een artikel over het eerste zonnepanelenproject in Bernheze dat door middel van het postcoderoosprincipe bereikbaar werd voor al onze inwoners van Bernheze.

Nu is het project alweer uitverkocht!

Samen met boerderij De Waaistap in Heeswijk-Dinther begon de Bernhezer Energieco√∂peratie, beter bekend als Beco, aan het avontuur een project op te starten waarbij alle inwoners van Bernheze mee konden profiteren van de  zonnepanelen op de stal van boerderij de Waaistap.


Door gebruik te maken van het postcoderoos-principe wist Beco alle inwoners van Bernheze in de ring te krijgen om deel te kunnen nemen aan hun project voor wie geen geschikt dak (meer over) had voor zonnepanelen. De boerderij in Heeswijk-Dinther stelde vervolgens hun staldak(en) beschikbaar voor het plaatsen van de ruim 600 zonnepanelen.


En zo geschiedde! En nu, enkele weken later, is het project al geheel uitverkocht! Zo ligt onderstaand dak eind dit jaar grotendeels vol met zonnepanelen.

De boot gemist?

Heb je deze keer de boot gemist? Houd dan onze site en Facebook-pagina in de gaten, want er komen nieuwe projecten aan!...


Meer nieuws


Blijf op de hoogte over de EnergieWeverij

Meld je aan!