Vrijdag 19 januari

Goede voornemens #3: Steun een goed doel!

Datum
19-01-2018

2018 is begonnen, en dus komen de goede voornemens weer naar boven! Deze maand geven we je 4 voorstellen voor als je 2018 duurzaam wilt beginnen. Deze week #3: Steun 'n goed doel!

De economie is weer volop draaiende! En dus hebben veel mensen weer een baan, vooruitzicht en koopkracht zoals ze dat dan zo mooi noemen. Maar je geld hoeft niet allemáál naar de winkel! Want heb je al wel eens aan een goed doel gedacht?!...


In heel Nederland zijn er tientallen goede doelen die steevast naar extra middelen zoeken. En één zo'n stichting is Hulphond Nederland. Net buiten Bernheze opereren zij vanuit Herpen (je hebt hun kantoor vast wel eens langs de snelweg gezien) door heel het land. Uiteraard zijn ook zij constant op zoek naar financiële middelen, maar mooier is misschien nog wel hun vraag naar een gastgezin... Als buren zijn zij namelijk ook in onze regio op zoek naar gezinnen die zo'n hond tijdelijk onder willen brengen en mee op willen voeden!


Maar waarom is dat dan duurzaam hoor ik je denken!? De hulphonden helpen hun baasjes beter functioneren in hun werk en dagelijks leven, waardoor zij weer meer kunnen betekenen voor hun eigen omgeving. Toevalligerwijs ontdekten wij dit verhaal van een 'bekende' van de redactie.



Nieuwsgierig of een ander goed doel beter bij je past? Speur dan maar eens op www.goededoelen.nl


Meer nieuws


Blijf op de hoogte over de EnergieWeverij

Meld je aan!