Project #2 Biologische zelfoogst-moestuin De Wijsthof

Biologische zelfoogst-moestuin De Wijsthof

Jannie de Bruijne startte haar eigen zelfoogst-moestuin aan de Wijststraat in het zuiden van Heesch. Met haar geruime ervaring in biologisch tuinieren was ze vastberaden de inwoners van Bernheze de mogelijkheid te bieden om onbespoten en ├ęchte verse groenten aan te bieden. En dat is gelukt!

Op de Wijsthof verbouwd ze inmiddels het gehele jaar door haar eigen groente en fruit volledig op biologische wijze, en jij kunt daarvan mee profiteren!

Door lid te worden van haar moestuin, kun je (binnen de openingstijden uiteraard!) komen en gaan wanneer je wilt. Middels haar nieuwsbrief brengt Jannie je op de hoogte van de gewassen die klaar zijn om geplukt te worden. Verder is het leuk elkaar op de moestuin te treffen en onderling elkaars onderling te delen. Heb je zin om zelf eens mee te helpen? Ook dat kan bij Jannie! Geen kosten en omkijken naar een eigen moestuin, maar toch even een uurtje je gedachten verzetten door weer eens lekker met je voeten en handen in de aarde te staan! Leuk ook voor de kinderen die nieuwsgierig opgroeien met de vraag; Mama waar komen onze groentes eigenlijk vandaan?!...


Dit project is tot stand gekomen door:

Jannie

Blijf op de hoogte over de EnergieWeverij

Meld je aan!