Woensdag 14 november

Projecten 2019 zijn gekozen!

Datum
14-11-2018

Afgelopen dinsdag vond alweer de derde EnergieWeverij-vervolgavond plaats. En wederom zijn er op deze avond nieuwe duurzaamheidprojecten naar boven gekomen die dankzij de nieuwe werkgroepen het komend jaar het daglicht gaan zien! Benieuwd welke?!...

Warmtescans voor inwoners

Als opvolging van de gratis warmtescans in 2018, wil deze projectgroep het aanbod voor warmtescans in Bernheze verder uit gaan breiden.

Het motto; Pas wanneer je weet waar je je warmte verliest, kun je het effectief bestrijden!


Hoe, waar en wanneer je je aan kunt melden volgt!

Duurzame bouwmaterialen

De verduurzaming in Nederland begint nu langzaam maar zeker serieuze vormen aan te nemen. Isoleren, van het gas af en warmtepompen zijn de kernwoorden in de verduurzaming van onze woningen.


Maar isoleren met producten gemaakt van aardolie, is dat nou duurzaam?! Daar gaat deze groep antwoorden en alternatieven voor geven!

Bewoners beter bereiken

Het onderwerp duurzaamheid trekt nog lang niet iedereen van ons! Maar dat we als één van de vervuilendste landen snel stappen zullen moeten gaan nemen om weer in proportie te gaan leven mag inmiddels toch wel duidelijk zijn...


Deze werkgroep gaat op zoek naar wat er speelt onder inwoners met betrekking tot duurzaamheid!

Heb je de EnergieWeverij-avond(en) gemist, maar wil je alsnog graag deelnemen aan één of enkele van deze groepen? Meld je dan nog snel aan via info@energieweverij.nl, uiterlijk Januari gaan de nieuwe groepen van start!


Meer nieuws


Blijf op de hoogte over de EnergieWeverij

Meld je aan!