Maandag 09 april

Bernhezer Dag vd Duurzaamheid

Datum
09-04-2018

Aankomend weekend is het weer zover! De Afgelopen zaterdag, 7 april, was er wederom de Bernhezer Dag van de Duurzaamheid. En het heerlijk zonnetje gaf de duurzaamheidsmarkt net dat extra beetje energie!

Ook dit jaar was het bedrijfspand van SGS Search in Heeswijk-Dinther het toneel voor de jaarlijkse duurzaamheidsmarkt, waar de dag begon met het planten van een boom door de 17-jarige Kehkashan Basu. Dit doet ze, in elk waar ze komt, om aandacht te vragen voor onze wereld en haar natuur. En vandaag stond zij dus hier, in Nederland, in Heeswijk-Dinther!


Later op de dag waren er nog lezingen van de studenten Amy en Stephan, over hun profielwerkstuk met visie op duurzaam wonen, Jeroen Verhoeven van het duurzaam opgerichte One Room Hotel en de presentaties van Beco, over deelname aan de postcoderoos-zonnepanelen, en de werkgroepen van de EnergieWeverij over hun projecten van dit jaar.


Buiten scheen het zonnetje volop op de marktkraampjes van onderstaande ondernemers die allen gedreven zijn door duurzaamheid.

Op naar volgend jaar zeggen we!!


Deelnemende bedrijven

Huisgemak (Loosbroek), Van Zutphen Elektro (Heeswijk Dinther), Mind your Bag (Nistelrode), Pluimers (Rijssen),  Wereldwinkel en werkgroep Fairtrade, Rabobank, Beco


Meer nieuws


Blijf op de hoogte over de EnergieWeverij

Meld je aan!