Woensdag 01 november

Open je hart, sluit je winkeldeur!

Datum
01-11-2017

De maand november is weer begonnen en dus is het stookseizoen nu echt start. Maar stoken voor de mussen? Dat kan toch ├ęcht niet meer!...

Het beeld van de drukke winkelstraten tijdens de gezellig feestmaand kennen we allemaal. Een straat vol kerstverlichting, mooi versierde etalages en veel winkelend publiek. Maar ook open winkeldeuren bij buitentemperaturen rond het vriespunt! En dat kan echt niet meer vinden wij van de EnergieWeverij!


Al enkele jaren zijn er locale proeven door heel Nederland wat het effect is van dichte winkeldeuren op de verkoopcijfers, en wat blijkt... Het sluiten van je deuren heeft nauwelijks invloed op het aantal klanten in je winkel en dus ook niet op je verkoopcijfers. Wel op je stookkosten! Want met open winkeldeuren stook je letterlijk voor de mussen in plaats van voor je winkel.


Daarom zijn wij in Bernheze onze actie Open je hart, sluit je winkeldeur gestart! Je kunt meedoen door het artikel op onze Facebookpagina te liken met een hartje. Doe je mee? Dan ontvang je binnenkort onze deur-actiesticker om te laten zien dat ook jij goed bezig bent! Dus doe ook mee en meld je snel aan!


Wanneer mag je meedoen? Als je je deur van je winkel of horecazaak ook dicht doet natuurlijk :) Ook automatische schuifdeuren gelden als een dichte deur, maar... Je warmtegordijn moet wel uit of in de detectiestand staan!


Meer nieuws


Blijf op de hoogte over de EnergieWeverij

Meld je aan!